Älvsjö, Isbergavägen 37

kattg37kattgovan
kattgovan

Nyproduktion – Parhus med villakänsla!
Varmt välkomna till denna gedigna nyproduktion av parhus i eftertraktade och barnvänliga Herrängen. Husen ligger soligt och lugnt belägna på en stor plan tomt i uppvuxna och lummiga villakvarter.

Projektet består av fyra bostäder som byggs i sten med inspiration från Gotlands vackra stenhus. Varje bostad om 122 kvadratmeter omfattar ett halvt parhus och består av två plan samt ett vindsplan. Här finns stora fönsterpartier, i tre väderstreck, som låter ljuset flöda in.

På den rymliga egna terrassen i bästa solläge finns plats för både utemöbler och grill.

Här bor ni bekvämt i arkitektritat och nyproducerade hus med hög kvalitet såväl invändigt som utvändigt. Den härliga villakänslan förstärks av de äldre uppvuxna villakvarteren som omger trädgården. Projektet byggs på en ovanligt stor villatomt om sammanlagt 1 394 kvadratmeter.

Bostäderna får egna uteplatser om cirka 20 kvadratmeter i soligt läge, samt disponerar det plana trädgårdsrum, med gräsmatta, som är beläget i direkt anslutning till bostaden. Helheten skapar en mycket barnvänlig boendemiljö.

I trädgården finns förråd som varje bostad disponerar om ca 4 m², med egen dörr. Till varje bostad hör även en parkeringsplats.

Parkeringsplatserna är placerade invid Isbergavägen, vilket innebär att resterande del av den stora tomtmarken blir bilfri.

Uppvärmningen sker via separata frånluftsvärmepumpar, en per bostad, med ett vattenburet uppvärmningssystem. Fiber kommer också att installeras i varje bostad.

På entréplanet skapar den öppna planlösningen en generös umgängesyta och på övre plan finns tre bra sovrum.

Vindsplanet erbjuder möjligheter till ett fjärde sovrum alternativt ett allrum samt gott om utrymme för förvaring.

Det finns två välutrustade våtutrymmen med fönster. På entréplan är det ett duschrum och på övre plan ett badrum med badkar och tvättpelare.

Bostaden har smakfulla och klassiska materialval, såsom fönsterbänkar, arbetsbänkar och stänkskydd i carraramarmor. Oljat smårutigt massivt ekparkettgolv och trappor med solida eksteg. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme.

Byggnaderna byggs i sten och får putsade fasader. Den ena i en gammelrosa ton och den andra i en mjuk grön färg. Taken blir i falsad plåt med mörkgrå patinering. Mot terrassen får fönstren dörromfattningar i natursten.

Parhusen säljs på ritning och till det pris som står i kostnadskalkylen. För det fall att det finns flera intressenter på ett objekt kan budgivning förekomma. Beräknad tid för inflyttning är under andra kvartalet 2018.

För mer information kontakta:
Pernilla Rosén
Mobilnr: 0704-80 26 95
pernilla@baldersmaklare.se

Karta

Visa på Hitta.se för vägbeskrivning.

Intresseanmälan

Namn:

E-post:

Adress:

Postnummer:

Ort:

Telefon:

Mobil:

Önskemål: