Älvsjö, Isabergsvägen 18

På en mycket trevligt belägen villatomt i populära Herrängen uppfördes fyra nya bostäder i form av parhus med villakänsla. Varje bostad har fönster åt tre väderstreck och får egna soliga trädgårdsrum med terrass och en mindre gräsmatta. På tomten finns också parkeringsplats som ingår till bostaden.

Aspudden, Schytersvägen/Erik Segersälls väg

Mitt i Aspuddens centrum planeras just nu cirka 180 bostäder som kommer att börja byggas om 18 till 24 månader. Utanför porten har ni Aspuddens tunnelbanestation på andra sidan gatan och närhet till Aspuddens skola, Aspuddsparken, badplatser och grönområden, samt all tänkbar service och goda kommunikationer. Projektet sker i samarbete med Resona. Välkomna att göra en intresseanmälan.

  Älvsjö, Isbergavägen 37

  Projektet består av fyra bostäder som byggs i sten med inspiration från Gotlands vackra stenhus. Varje bostad om 122 kvadratmeter består av två plan samt ett vindsplan. Här finns stora fönsterpartier, i tre väderstreck, som låter ljuset flöda in.

  Älvsjö, Noaks väg 5

  Projektet består av två bostäder i ett nyproducerat Parhus. Ljust och lugnt belägna på en stor plan tomt i uppvuxna och lummiga villa kvarter, i eftertraktade och barnvänliga Herrängen. På tomten finns även en minivilla, ett så kallat Attefallshus.

  .

  Aspudden, Olof Skötkonungs väg 20

  Tre spännande stadsradhus i Aspuddens bästa läge. Ypperligt koncept med två soliga uteplatser – en på entrésidan, en på trädgårdssidan samt inglasad terrass på vindsplan. Öppen planlösning, fyra möjliga sovrum, två våtrum. Gemensam källare med förråd, cykel- och barnvagnsrum och bergvärme. Parkeringsplats. Lugnt läge 3 min från T-bana.

  Älvsjö, Pukslagargatan 2-4

  På en platt villatomten om 1 901 kvadratmeter uppförde The Other Group fyra nya bostäder i en klassisk ”Rolexgrön” färg. Två av de nya bostäderna utgörs av friliggande villor och två bostäder uppfördes i ett parhus. Den ursprungliga röda trävillan med byggår 1911, som är en av Älvsjös vackraste praktvillor, har renoveras till sin ursprungliga glans med tillvaratagande av alla tidstypiska detaljer.

  Älvsjö, Isbergavägen 39

  Barnvänligt boende i nyproducerade parhus, i Herrängens uppvuxna villakvarter. De två parhusen har olika arkitektur vilket ger en spännande karaktär till området. Till husen som byggds med träfasad och falsat plåttak hör stora trädäck i söder och förråd i trädgården. Invändigt är det generösa umgängesytor på entréplan, tre sovrum på övre plan, samt vindsplan. Egen P-plats och eget barnvänligt trädgårdsrum.

  Stureby, Skutskärsvägen 41

  Parhus i Sturebys uppvuxna villakvarter. Stora altaner i sydväst, generösa umgängesytor och tre sovrum på övre plan. Förråd i källaren och parkeringsplatser på tomten. Exteriört har parhusen en stilfull varmvit fasad med ljusgråa accenter. Interiört har bostäderna smakfulla och klassiska materialval såsom arbetsbänkar och fönsterbänkar i Carraramarmor. Eftertraktat läge med några minuters promenad till Sturebys T-bana.

  Örby, Turingevägen 85

  I Örbys lummiga villakvarter har vi uppfört 6 stycken bostäder i 3 parhus. Husen är placerade runt en gammal vacker ek som bildar navet på fastigheten som är hela 1763kvm. Husen väcker tankarna till sekelskiftet med generösa spröjsade fönster, putsad fasad och vackra takutsprång. Husen har väckt mycket beundran och till varje bostad hör en altan med mönstrade cementplattor och omslutna med en skyddande mur.

  Aspudden, Olof Skötkonungs väg 25

  Stadsradhus med fyra charmiga bostäder i Aspuddens centrala kvarter. Fastigheten sluttar brant vilket har föranlett arkitekten att på ett kreativt sätt trappa husen nerför slutningen, samtidigt som de bildar en bågformation. Husen är byggda i sten med putsad fasad i olika kulörer. Uppvärmning sker med bergvärme placerad i den gemensamma källaren. Till varje bostad finns uteplatser i markplan men också underbara takterrasser med kvällssol.

  Långängen Älvsjö, Knäpparvägen 6

  På en generös solig sluttningstomt i Långsjö villaområde i Älvsjö uppfördes två stycken bostadshus med sammanlagt fyra lägenheter. Alla lägenheter har generös umgängesyta på entréplan, tre sovrum på övre plan och allrum på vinden. Det främre huset har också suterrängplan. Husen är uppförda i Ytong som därefter tilläggsisolerats och klätts med en fasad i trä. Fasaden är målad med äkta slamfärg, 9 delar svart och en del röd.

  Mälarhöjden, Slättgårdsvägen 58

  På en stor och barnvänlig tomt i Mälarhöjdens villaområde har två stycken bostadshus byggts med sammanlagt fyra lägenheter. Tomten är på hela 1 547 m², vilket möjliggör ett eget trädgårdsrum i anslutning till var och en av bostäderna. I en gemensam del av trädgården finns en lekplats. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och ett förråd om ca fem kvadratmeter.

  Aspudden, Schlytersvägen 52

  I bästa läge vid Aspuddens centrum, några tiotal meter från tunnelbanan, uppförde The Other Group ett hus med 8 stycken lägenheter. Huset som ligger i en underbar södersluttning har en unik fasad bestående av över 10 000 skifferplattor. Varje lägenhet har tillgång till kungsbalkonger och eller uteplatser. Inredningen håller hög standard med bland annat SMEG:s vitvaror och italienska kök. Under huset finns garage och förråd. Huset stod färdigställt julen 2009

  Råsunda, Tottvägen 6

  I Råsundas bästa läge renoverade The Other Group ett klassiskt jugendhus med 2 stycken lägenheter till absolut toppskick. Huset har bland annat fått nytt tegeltak och tilläggsisolerad vind. Varje lägenhet har pietetsfullt renoverats till toppskick med nylagd stavparkett i fiskbensmönster, franska mönstrade stengolv, platsbyggda kök och garderober och marmor i badrum. Huset stod färdigställt julen 2010

  Mälarhöjden, Slättgårdsvägen 39-41

  På Slättgårdsvägen 39-41, nära Mälarhöjdens centrum, uppförde The Other Group ett bostadshus med 14 unika lägenheter, allt från treor till sexor i etage med terrasser och orangeri. Fasaden är rött tegel. Penthousen är i cederträ, med tillhörande inglasade orangeri. Utanför penthousen ryms generösa terrasser med fri utsikt. Under huset finns garage för 15 bilar, bergvärmeanläggning, förråd mm.